Conscious Body

Healing

bamboe roosWij bieden een vorm van healing die gebaseerd is op de vechtkunst Poekoelan Kung Fu. Het werkt voor klachten op elk niveau. De technieken zijn simpel en de resultaten bijzonder.

Onze healers zijn professioneel en hebben allemaal het niveau van zwarte band. Zij zijn meesters in het werken met de levensenergie die ieder levend wezen heeft, wij noemen deze energie ilmu. Dit meesterschap wordt ingezet voor healing.

Hoe ziet een behandeling eruit?
Allereerst maak je een afspraak via info@consciousbody.nl voor een behandeling van maximaal 30 minuten. De behandeling wordt gegeven door Willy Kristel, zij is 4e graad zwarte band in Poekoelan Kung Fu. De behandeling begint met een gesprekje waarin bepaald wordt wat je behandelt wilt hebben en een korte uitleg over hoe de healing in zijn werk gaat. Daarna vindt de behandeling daadwerkelijk plaats.

Tijdens de behandeling worden blokkades weggenomen en komt er ruimte om jouw positieve levensenergie weer vrij te laten stromen. Je houdt je kleren aan en wordt niet aangeraakt. Je kunt gevraagd worden een simpele visualisatie te doen.
20140906-MMF_7249-PWilly Reg Port 3
Na afloop, en de volgende 7 dagen, drink je heet water om de healing goed door te laten werken.Na een week is er contact om te horen hoe het gaat en kan er eventueel een vervolg afspraak gemaakt worden. Een healing kost 75 euro.

 

 

 Conscious Body      icon facebook   icoon youtube   icon email   icon telefoon