Conscious Body

KiDS coaching

matjananKinderen die overlopen van energie en moeite hebben zich te concentreren. Ze zijn impulsief en onrustig. Of kinderen die teruggetrokken zijn en weinig weerbaar. Ook zijn er kinderen die het best goed doen maar als het erop aan komt presteren ze laag en zijn ze bang om te falen. Voor al deze kinderen is kids coaching, een vorm van begeleiding die uitdagend, actief en stimulerend is.

Kids coaching geeft kinderen structuur en veiligheid door het herhalen en aanbieden van eenvoudige oefeningen waarmee kinderen eigen vaardigheden vergroten. Naast beweging is er veel aandacht voor houding en concentratie. De kinderen ontdekken en ontwikkelen fysieke en mentale kracht. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen vergroot. Zij voelen zich veiliger en kunnen veel meer genieten van hun eigen kunnen en de contacten met anderen.

Het traject wordt in overleg met de ouders afgestemd op de behoeften van het kind. Als vervolgtraject kunnen kinderen deelnemen aan de Poekoelan Kung Fu lessen om zodoende aangeleerde vaardigheden in een veilige omgeving te verstevigen en te verdiepen.  

_MG_5126crDSCF3311

 

 

 

 

 

 

 

 Conscious Body      icon facebook   icoon youtube   icon email   icon telefoon